0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MEGA ODIGRALA ZA PARTIZAN: Posle drame ‘Milojevićevi klinci’ srušili Cedevitu u Zagrebu!

Objavljeno: 27.02.15 u 20:25

Posle prokockane dvocifrene prednosti i sjajnog produžetka Mega Leks je savladao Cedevitu u Zagrebu u 23. kolu ABA lige rezultatom 103:107 (21:15, 19:23, 16:30, 32:20, 15:19).

Navijači Partizana veoma će biti obradovani pobedom izabranika Dejana Milojevićam pošto sada rapidno rastu šanse crno-belih da se domognu druge pozicije na kraju regularnog dela sezone. Tim iz Sremske Mitrovice je do velike pobede stigao bez Nenada Miljenovića, najboljeg igrača tima u dosadašnjem toku sezone, i to posle produžetka i ‘stotke’.

Veoma raspoloženi za igru bili su igrači Mega Leksa, dok na drugoj strani Cedevita je pomalo potcenila protivnika što je za rezultat imalo konstantni zaostatak. U poslednju četvrtinu gosti su ušli sa 12 poena prednosti, ali su tada ipak pali u igri, što je iskusan domaćin iskoristio i uveo meč u produžetak.

Činilo se da će mladi tim Mege pasti u tim trenucima, a uz to je Cedeviti pobeda bila preko potrebna, ali je košarka još jednom potvrdila koliko je nepredvidiva igra. Sa košem uz faul Dejana Muslija i četiri vezana poena Ognjena Jaramaza Mega se odlepila i stekla kapitalnu prednost koju ovog puta nije ispustila.

Čak tri igrača su imala 20 i više poena: Marko Kešelj 23, Nemanja Jokić 21 i Dejan Musli 20, a možda i meč-viner za ekipu Mege Ognjen Jaramaz je imao 19 poena. Na drugoj strani, Fran Pilepić je imao 25, a Tomislav Zubčić 17 poena. Mega je ovom pobedom skočila na sedmo mesto na tabeli sa skorom 10-13, dok Cedevita ima 15-8 i došla je u podređen položaj pred samu završnicu prvenstva i borbu za poziciju pred plej-of.

hotsport.rs       

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter