0
Košarka

USPESI: Novi trijumf Aleksandrova

Objavljeno: 26.02.15 u 10:29

Košarkaši Oldenburga došli su do 13. trijumfa ove sezone, pošto su u odloženom meču osmog kola Bundeslige pobedili Miteldojčer sa 79:72, a jedan od najboljih u pobedničkom timu ponovo je bio Nemanja Aleksandrov.

Srpski košarkaš i njegovi saigrači trijumf su ostvarili posebno zahvaljujući odličnoj igri u poslednjoj četvrtini, koju su dobili sa 24:15. Do tada, vođena je velika borba, puna preokreta, ali su gosti bili ti koji su više kontrolisali igru.

Aleksandrov je za 18 minuta koliko je proveo na parketu upisao osam poena i po jedan skok, rampu i ukradenu loptu. Najefikasniji u timu Oldenburga bili su Džulijus Dženkins i Riki Polding sa po 13 poena. Kod Miteldojčera, Patrik Ričard je imao 14 poena i šest skokova, a Ordur Viljalmson po 11 poena i skokova.

Oldenburg posle 13. pobede ove sezone drži šesto mesto na tabeli sa skorom 13/10, dok se na čelu nalazi Brose Baskets sa 20 pobeda i tri poraza. Miteldojčer je na 13. poziciji sa skorom 9/14.

U narednom kolu Bundeslige, košarkaši Oldenburga u subotu gostuju Bremerhavenu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter