4
Košarka

FOTO: STARSPORT

PAVLOVIĆ UOČI DERBIJA: Prosto je, veliki sam navijač Partizana

Objavljeno: 26.02.15 u 13:28

Na četiri kola pre kraja ligaškog dela ABA lige Partizan je na četvrtom mestu sa dobrim šansama da tu poziciju dodatno popravi ukoliko nastavi da niže trijumfe, ali i da mu ona bude ugrožena ukoliko se kojim slučajem desi serija poraza (Partizan ostaje bez ple-ofa ukoliko Olimpija upiše sve četiri pobede, a crno-beli zabeleže najmanje tri poraza).

– Čak i ne računajući Zvezdu, nemamo lak raspored (Mega, Zadar, Budućnost). Ali smo u solidnoj formi, koja sigurno nije još ona 100 odsto. Ako pričamo samo o ABA ligi, vezali smo relativno dosta (devet) pobeda. Znajući kako treniramo, ne vidim razlog da ne nastavimo uzlaznom putanjom, rekao je Pavlović u izjavi za Novosti.

Sve priče oko plej-ofa ili nedostatka pravog plejmejkera padaju u vodu kada se povede diskusija oko duela sa najvećim rivalomm, koji je ponovo na programu u nedelju.

– Uveliko se spremamo za taj duel. Da ne trošim reči koliko je važno, ali i koliko je svaki taj meč specifičan. I, što se skoro nikada ne zna na čiju stranu će da prevagne. Kao što nema ništa milije nego kada dobiješ večitog rivala. Prosto i teško, što je uvek veliki izazov, kaže miljenik Grobara.

Objasnio je Pavlović još jednom zbog čega se posle 10 sezone u NBA vratio u svoj Partizan.

– Veliki sam navijač Partizana, to sam mnogo puta rekao, nema ništa više, prosto je. Mislim da bi svako na mom mestu, u ovakvoj situaciji bio upravo ovakav. Kakav uostalom da budem kada mi se ukazala prilika da igram za klub koji najviše volim otkada znam za sebe. Samo radim ono što znam najbolje što mogu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

4 Komentara

  1. ..KKCZFMPtelekomVoliIdea-otvorili su novi kk sanatorijum-strani kapital i prvorazredni tretman od organa..,ali rezultat svega toga,ponovo ce biti-NISTA !! Uskoro ce DV,uz pomoc SASE PAVLOVICA i ovaj KK Sanatorijum UGASITI i morace SPAS potraziti u necem novom,jer u ovom prelepom sportu,NEMAJU STA DA TRAZE..!!!..XXAAXXAA..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter