5
Domaći fudbal

HULIGANI PAZARA NE STAJU S PRETNJAMA: Zapalićemo vas ako ne pobedite

Objavljeno: 26.02.15 u 10:47

Nakon afere u Novom Pazaru čiji su navijači nedavno usred svlačionice tog tima pretili pištoljem igraču svog tima Žarku Udovičiću jer je promašio jedanesterac na susretu sa Radom, „Torcida Sandžak“ nastavlja svoj „navijački pir“.

Naime, huligani se po svoj prilci neće zadržati na verbalnim pretnjama i pukom demonstrativnom vađenju vatrenog oružja, već su spremni i na krajnji čin napada na fudbalere kako bi ih „motivisali“ da zaigraju bolje.

– Besni smo na Upravu kluba. Poručili smo im da ćemo ih sve zapaliti ako u subotu izgube od Čukaričkog kod kuće – rekao je jedan od članova Torcide i otkrio zbog čega se pretilo Udovičiću:

– Jedan navijač OFK Beograda poslao mi je dan pre utakmice poruku da je meč namešten i da će biti 1:0. Kao dokaz, poslao je fotografiju uplaćenog tiketa. Šta čovek da pomisli? – zapitao se ovaj huligan, prenosi Kurir.

Neimenovani navijač nije želeo da negira vađenje vatrenog oružja u svlačionici Novog Pazara. Naprotiv.

– Jeste, vadili smo pištolj, ali je on sve vreme bio u koricama, u futroli. Niko nije pretio ubistvom. Tačno je da smo ga napali, ali to je zato što je on namerno promašio penal – kategoričan je bio član Torcide.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

5 Komentara

  1. Sve Vas u Tursku, zajedno sa rukovodiocima FSS, posto ste privilrgovani. Kad skandirate Turskoj i isticete zastave tudje, spominjete zlocine protiv Srbije i Srba nista, krivi gostujuci navijaci I timovi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Torcida nije zvanicna grupa navijaca Novog Pazara, steti klubu zarad svojih interesa i interesa SDA ciji su vecina clanovi. Politici nema mesta na tribini, Torcida je nacionalisticka tvorevina i instrument Sulejmana Ugljanjinja da se destabilizuje grad i klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter