0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Real bez važnog ‘šrafa’ napada crveno-bele

Objavljeno: 26.02.15 u 14:17

Uoči večerašnjeg duela sa Crvenom zvezdom (20.45h) u 8. kolu Top16 faze Evrolige trener madridskog Reala Pablo Laso izuzetno pohvalno je govorio o srpskom timu ističući pre svega vrline crveno-belih.

– Imamo dobru situaciju što se tiče mesta za plej-of, ali pred nama je još sedam utakmica i znamo da će svaka od njih biti teška. Zvezda nam je u prvom meču zadala dosta problema. Moramo da razmišljamo o važnosti ovog meča za našu budućnost. Grupe u Top16 fazi su prilično izjednačene, a Zvezda bi mogla da zabeleži još neku pobedu. Izgubili su mečeve protiv Žalgirisa i Panatinaikosa iako su te utakmice mogle da se završe i drugačije, a da je bilo tako sada bi se i oni borili za plej-of, kaže Laso za sajt Evrolige.

Iskusni stručnjak poziva na opreznost i otkriva odakle stiže najveća opasnost za njegov tim.

– Moramo da budemo oprezni, Zvezda je tim za poštovanje sa Marjanovićem pod košem. To je igrač koji ima veliki kvalitet i njegov talenat ga čini vođom ovog tima, ali svakako ne bi trebalo zaboraviti ni Markusa Vilijamsa. Takođe tu je velika grupa igrača koji se rotiraju Blažič, Lazič, Dangubić… Imaju odličnu sezonu,a upravio su osvojili i Kup Radivoja Koraća.

„Kraljevski klub“ bi mogao da bude oslabljen u večerašnjem dvoboju pošto je učešće Argentinca Andresa Noćionija pod velikim znakom pitanja.

– Što se tiče naše zdravsteven situacije Noćioni ima određene probleme sa člankom, ali je ipak igrao finale Kupa Kralja. Videćemo da li će večeras biti u timu, čekaćemo do poslednjeg minuta i tek onda doneti odluku, objasnio je Laso.

Noćioni je u dosadašnjem delu sezone u Evroligi prosečno neležio 8,9 poena i 4,2 skoka.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter