1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VEZISTA ZVEZDE UZ LALATOVIĆA: Nisam znao šta da radim sa loptom

Objavljeno: 25.02.15 u 15:21

Posle trenera fudbalera Crvene zvezde Nenada Lalatovića, i Nenad Gavrić je kritikovao stanje terena na stadionu u Nišu. 

– Nije lako oporaviti se nakon ovakvih utakmica. Kada si drugi na tabeli, a prvoplasirana ekipa ne pobedi, uvek imaš još veći motiv da trijumfuješ i smanjiš prednost na tabeli. Tako je bilo i ovoga puta, ali nažalost nismo uspeli u nameri da ostvarimo pobedu. Moram odmah da kažem da ne tražimo alibi, sami smo krivi za ovaj rezultat jer su uslovi za igru bili isti kako za nas, tako i za protivnika. Nismo mogli da damo gol, i snosimo krivicu za to. Zajedno smo i kada gubimo i kada pobeđujemo, i tako je i ovoga puta – rekao je Gavrić i nastavio:

– Činjenica je da nismo mogli da uspostavimo pas igru koju smo imali na pripremama. Desilo mi se u jednom trenutku da je lopta toliko odskočila, da nisam znao šta da radim sa njom. Slično je bilo i kod centaršuteva, u odsudnom momentu lopta odskoči i završi tri metra od željenog mesta. Prekasno smo se prilagodili takvim uslovima koji su, ponavljam, bili jednaki za sve. U finišu smo uspeli da stvorimo šanse, ali ispostavilo se da smo se prekasno probudili – rekao je Gavrić za sajt kluba.

U 17. kolu, Zvezda će gostovati Jagodini u nedelju od 15 časova.

– Mi moramo da pobedimo u Jagodini. Potrebna nam je ta pobeda i zbog vraćanja samopouzdanja. Zvezda tradicionalno igra dobro protiv Jagodine, i mislim da ćemo odigrati bolje. Verujem da ćemo uspeti da uspostavimo našu igru, i da ćemo pokazati šta umemo. Utakmica u Nišu ne oslikava naše realne mogućnosti, i želimo to da pokažemo – istakao je Gavrić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Dobro je sto je Gavric uz svog sefa,zajedno su dosli u Zvezdi nadam se da ce sto brze zajedno otici iz kluba,bar ce biti zajedno,i u dobru i u zlu.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter