0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TODORIĆ: Ne bavimo se kalkulacijama, uvek idemo na pobedu

Objavljeno: 25.02.15 u 23:52

Sportski direktor KK Partizan Dragan Todorić u izjavi za Novosti još jednom je ponovio da nema priče o bilo kakvom dogovoru sa najvećim rivalom odnosno da crno-beli nisu igrali uz „podignutu ručnu“ u polufinalu Kupa Radivoja Koraća kako bi ih crno-beli pustili u ligaškom duelu.

– Vidim da su mediji pre kupa potencirali tu priču. Pojedini su se bavili čak i predviđanjem konačnog rezultata u Nišu. Nema razloga jer, ponavljam, nikada se nismo bavili kalkulacijama, niti ćemo. Treniramo, spremamo se i uvek idemo na trijumf, jasan je Todorić.

Za sada nije poznato da li će za duel protiv Crvene zvezde biti spreman Slovanc Edo Murić koji je polufinalnom meču kupa zaradio distorziju zgloba.

Todorić je takođe otkrio da bi u četvrtak trebalo da budu poznati svi detalji oko revijalne utakmice koja će biti organizovana na inicijativu navijača i da će tada javnost biti obaveštena o svemu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“najnovije“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter