0
Evropske lige

MRDAKOVIĆ ZATEČEN, ALI OBJEKTIVAN: Odluka Vlade Grčke je za bolje sutra!

Objavljeno: 25.02.15 u 18:47

Vlada Grčke donela je odluku da do daljnjeg odloži fudbalsko prvenstvo te zemlje zbog incidenata na derbiju između Panatinaikosa i Olimpijakosa, a srpski internacionalac Miljan Mrdaković, igrač Levadijakosa, prenosi utiske iz zemlje ‘Helena’ posle ove odluke.

Incidenti ogromnih razmera postali su sve učestaliji na fudbalskim terenima širom Grčke, zbog čega je Vlada te zemlje suspendovala tamošnje prvenstvo na neodređeno vreme. Miljan Mrdaković kaže da razume ovakvu odluku.

Svi klubovi su zatečeni ovakvom odlukom Vlade Grčke. Ali može se reći da je ovo dobar potez, kako bi se ponašanje svih koji su u fudbalu u Grčkoj, malo promenilo na bolje.

Svi su svesni da će najveći problem biti zgusnut raspored odigravanja preostalih utakmica u prvenstvu, a da će najviše zbog toga ispaštati igrači.

Mi igrači naravno žalimo što do daljeg nećemo igrati utakmice za bodove.  Jasno nam je da će nam zbog svega toga raspored utakmica do kraja prvenstva biti izuzetno zgusnutrekao je Mrdaković.

Podsetimo, kap koja je prelila čašu bili su incidenti na derbiju između Panatinaikosa i Olimpijakosa kada je deo navijača crveno-belih iz Pireja uleteo na teren i napao trenera predsednika kluba, dok su sa tribina na njih leteli oštri predmeti, baklje, topovski udari, pa i rakete.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter