0
Evrokupovi

Inijesta: Važna pobeda u LŠ posle lošeg rezultata u Primeri

Objavljeno: 25.02.15 u 07:43

Fudbaleri Baselone sinoć su sa 1:2 pobedili Mančester Siti u okviru osmine finala Lige šampiona, na gostovanju na „Etihadu“.

Kreator igre katalonskog giganta, Andres Inijesta bio je zadovoljan trijumfom, ali pre svega činjenicom da je Barsa odigrala dobar meč nakon što je doživela kiks u poslednjem kolu Primere izgubivši od Malage sa 1:0.

Barselona je do trijumfa došla zahvaljujući dva gola Luisa Suareza, a Lionel Mesi je mogao da donese i uverljiviji trijumf španskom timu, ali je u drugom poluvremenu promašio penal.

– Osim penala, koji je promašen nesrećno, mi smo vrlo zadovoljni svime onim što se dogodilo u Mančesteru – rekao je Inijesta posle meča i dodao:

– Pobeda od 3:1 bi nas odvela znatno bliže prolazu pre revanša na Kamp Nou stadionu. Ipak, iz Engleske odlazimo sa osećajem zadovoljstva. Bilo nam je važno da ekipa odigra dobro nakon što smo izgubili od Malage prošlog vikenda – rekao je Inijesta.

On je konstatovao i da je Siti imao svojih prilika na meču.

– Ne može da se kaže da „građani“ nisu imali svojih šansi. Sigurno je da će u narednom meču biti opasniji po naš gol. Moramo da ostanemo skoncetrisani i posao da odradimo do kraja – podvukao je vezni fudbaler Barselone.

Revanš meč između Barselone i Man Sitija biće na repertoaru 18. marta na „Kamp Nou

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter