0
Evroliga

EVROLIGA: Tri Zvezdina rivala registrovala nove igrače za Top16 fazu

Objavljeno: 25.02.15 u 23:08

Za razliku od Crvene zvezde koja je ostala bez gotovo ikakve šanse da se umeša u borbu za mesto koje vodi u plej-of Galatasaraj i Alba se još uvek nadaju da bi mogli da zauzmu makar četvrto mesto, a Makabi želi ukoliko to bude moguće da dođe i do pozicije koja bi mu obezbedila prednost domaćeg terena.

Zbog svega toga navedena tri kluba su se iskoristila priliku i pojačala se pred početak drugog kruga Top 16 faze Evrolige.

Makabi je u registrovao Džozefa Fortea, 33-godišnjeg beka koji je već trenirao sa ekipom neko vreme, a igrao je u brojnim evropskim klubovima među kojima u za Uniks, Montepaski, Fortitudo…

Klub iz Berlika pojačao je Janik Frizi (28), 211 santimetara visoki centar, koji je stigao iz Krajshajm Merinsa za koji je ove sezone beležio u proseku 12,1 poena i sedam skokova.

Galatasaraj je zamenu za trenutno povređenog Karlosa Aroja pronašao u domaćem igraču Suakanu Piškinu, koji je pre odlaska u Adanu prošle sezone već odigrao dve utakmice u dresu kluba iz Istanbula.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter