0
Fudbal

ZVANIČNO: Radović u Hebei, kod Antića i Milijaša

Objavljeno: 24.02.15 u 17:29

Srpski fudbaler Miroslav Radović novi je član kineske ekipe Hebei CFFC, koju sa klupe vodi bivši srpski selektor Radomir Antić.


Radović je tako posle skoro devet godina napustio Legiju iz Vašave, klub kome je u tom periodu podario neke najveće uspehe.

– Danas sam prošao preglede i potpisao ugovor. Večeras letim za Koreju i sutra se priključujem svojoj novoj ekipi – rekao je Radović.

31-godišnji Radović je sa Legijom osvojio dve titule prvaka Poljske, kao i četiri Kupa Poljske i jedan Superkup, a prethodne sezone je proglašen za najboljeg fudbalera Ekstraklase. Srbin je tokom tih osam i po godina na 329 utakmica postigao 77 golova.

Radović je rekao da ponudu Hebeija nije mogao da propusti.

– Ponuda je toliko dobra da nisam mogao da je odbijem – rekao je bivši igrač Partizana, a prenosi SEM.

Hebei trenutno igra u drugoj kineskoj ligi, ali klub ima izuzetne ambicije. Na čelo tima je doveden proslavljeni stručnjak Radomir Antić, a jedno od prvih pojačanja bio je nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Nenad Milijaš.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter