0
Evropske lige

TOLIKO O TOME: Arsenal otpustio Bekamovog sina

Objavljeno: 24.02.15 u 10:22

Narodna izreka „da iver ne pada daleko od klada“ dobila je svoj zvanični demanti u Engleskoj.

Naime, pre nekoliko meseci uprava Arsenala potpisala je ugovor sa Bruklinom Bekamom, sinom nekadašnje zvezde Mančester Junajteda i Real Madrida verujući da je povukao gene na oca.

Međutim, po svoj prilici to se nije dogodilo.

Iako je nakon nekoliko dobrih partija u ekipi do 15 godina prekomandovan u stariju grupu momaka do 18 godina, Bruklin nije uspeo da se nametne.

U konkurenciji fudbalera kojima je ove sezone ukazana šansu da osete čari Lige šampiona i seniorskog fudbala, Bruklin Bekam nije uspeo da se izbori za status i okarakterisan je kao „škart igrač“.

Kako se navodi, treneri Arsenala cene igrački talenat najstarijeg sina Dejvida Bekama, ali njegovi vršnjaci u timu Arsenala jesu u naprednijim fazama svojih karijera, te je odlučeno da se saradnja prekine. Bruklin će, međutim, ostati u timu kako bi treningom održavao formu do kraja sezone.

Kako je saopšteno, Romeo i Kruz, mlađi sinovi Dejvidovi, ostaju u akademiji londonskog tima, gde nastavljaju svoj fudbalski put.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter