0
Evropske lige

SPISAK ZAINTERESOVANIH SVE DUŽI: Bivšeg napadača Partizana sada žele i Francuzi!

Objavljeno: 24.02.15 u 15:04

Posle Borusije Dortmund, Arsenala, Liverpula i mnogih drugih klubova koji su se spominjali kao naredni tim Aleksandra Mitrovića, još jedan zainteresovani klub je Olimpik iz Marseja.

Aleksandar Mitrović iz kola u kolo rešeta mreže u šampionatu Belgije, što ga preporučuje mnogim klubovima širom Evrope. Uz to, nesuglasice sa trenerom, pa i navijačima traju gotovo od njegovog dolaska u Anderleht, pa je sve izvesnije da će ekscentrični srpski reprezentativac na kraju sezone napustiti redove belgijskog prvaka.

Lista zainteresovanih klubova za ‘Mitrogola’ je sve duža a preko reda bi želeo da se ubaci Olimpik iz Marseja. Tim iz francuske luke predvodi trener Marselo Bjelsa, popularni ‘Loko’, što je svakako u skladu sa naravi kakvu poseduje i Mitrović. Marsej će na kraju sezone verovatno ostati bez udarne igle Andre Pjer-Žinjaka, a Bjelsa u liku i delu Aleksandra Mitrovića vidi odličnu zamenu za trenutno prvog napadača ekipe.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter