3
Domaći fudbal

RASIM LJAJIĆ: Novi Pazar treba ugasiti, fudbaleri negirali incidente

Objavljeno: 24.02.15 u 11:41

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić šokiran je činjenicom da su huligani koji se predstavljaju kao navijači tog kluba uleteli u svlačionicu i pretili igračima pištoljem.

Nakon što se saznalo da je jedan od pristalica Novog Pazara vatrenim oružjem pretio Žarku Udovičiću u klupskoj svlačionici, potpresednik Vlade Srbije bio je vidno uznemiren:

– Ja sam na indirektan način uključen u fudbalski klub jer je Novi Pazar fudbalska sredina i 95 posto navijača zaslužuje da ima klub u vrhu takmičenja. Ovo govori o dezorjentaciji kluba i o tome da ne postoji organizacija koja može da bude brana ovakvim stvarima – rekao je Ljajić gostujući na Televiziji Pink.

On je dodao da ima informaciju da su isti ti koji su napali Udovičića bili u autobusu sa igračima.

– Ovo nema opravdanje i to je poslednji signal, ako se još jednom ovako nešto ponovi to znači da klub ne treba da postoji – zaključio je Ljajić.

Sa druge strane, preplašeni fudbaleri Novog Pazara nisu bili zainteresovani za saradnju sa policijom kojoj su negirali da se dogodio bilo kakav incident:

– Odmah nakon prijave, pripadnici policije izašli su na lice mesta i porazgovarali sa fudbalerima i prisutnim građanima od kojih su uzete službene beleške. Fudbaleri sa kojima je policija razgovarala, kao i građani rekli su da se ništa nije dogodilo na stadionu – rekla je Bedrija Mujović Tanjugu.

Policija je sačinila zapisnik i predala ga javnom tužiocu, dodala je ona. Kako se nezvanično saznaje, policija je putem sigurnosnih kamera ustanovila indetite osumljičenih koji su već privedeni na saslušanje.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

  1. Smece jedno prodano, ti ces nekog da ugasis, gubi se iz kluba sa svojom svitom i ostavi ga privatnicima koji ce ga kupiti i napraviti sampionski tim, a publiku vec imaju najbolju. Uveo si klub u Super Ligu pred izbore i mislis da si ikona neka, a sad ga blatis gde stignes, ocigledno si shvatio da ti je dosao kraj!!! ..cko prodana beogradska…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter