14
Košarka

FOTO: STARSPORT

PAVLOVIĆ vs LAZIĆ: Ko je koga udario? (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.15 u 18:54

Večiti derbi je uvek pun naboja i tenzija. Ovaj poslednji završen je bez incidenata, a njima često mogu da kumunju i sudije.

Na ovom snimku se vidi kako milenjik Grobara Saša Pavlović udara nogom Branka Lazića, a posle ove situacije je Lazić dobio tehničku zbog prigovora.

Međutim, ako pogledate pažljivije videćete da je najpre Lazić pokušao nogom da zasmeta Pavloviću, a miljenik Gobara je samo uzvratio.

Ko je koga ovde udario?

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

 

0
0

14 Komentara

  1. O cemu vi pisete, na poslednjem vecitom derbiju nisu igrali ni Lazic ni Pavlovic, ovaj drugi recimo nije bio ni u planovima Partizana!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Na pocetku snimka postoji bliski kontakt, gde se kasnije pojavljuje ruka pavlovica, a kasnije posle promasaja pavlovica OBRATITE PAZNJU NA NJEGOVU NOGU GDE UDARA LAZICA.

    0
    0
    Odgovori
  3. Vec dugo vremena se vidi koliko je autor kosarkaskih clanaka na portalu naklonjen Partizanu. Redakcijo, gubite citaoce…

    0
    0
    Odgovori
  4. hahahahahha, je li moguce brate da ti pricas o tome kako klub koji se gasio vise puta nije ispadao iz lige? ok, nije ispadao iz prve lige nikada, ali vise ne postoji, to je cinjenica koju vi morate prihvatiti, kad-tad

    0
    0
    Odgovori
  5. Pavlovic je udario Lazića ustima po k.iti, kao što Dulo udara Mišu T. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Udara „Dulo“ tvoju mamu na taj način… Imaš mozak na nivou biljke… Kakvu torturu si ti doživeo kroz celi život, kada je ostavila tako očigledne posledice? Ne može biti da je samo „Dulovo“ decenijsko silovanje napravilo od tebe tako umno osakaćenu personu…

      0
      0
      Odgovori
    • Želje su jedno a stvarnost nešto sasvim drugo. Vi mučenici navijate za nešto drugo limeno iz predgrađa. SVE MOŽETE DA BUDETE ALI PONOS, POŠTENJE I NAJVEĆI BREND NIKADA. CELA EVROPA ZNA KO JE KK PARTIZAN A KO STE I ŠTA STE VI. SMEŠNO I JADNO….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter