1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA TU ROMANTIKE: OFK saopštenjem odgovorio Vojvodini!

Objavljeno: 24.02.15 u 12:31

Meč prvog kola prolećnog dela sezone na Karaburmi između OFK-a i Vojvodine nije obilovao golovima, ali jeste uzbuđenjima na terenu. Rezultat je bio 0:0, a bilo je tu spornih sudijskih odluka o kojima će sud doneti nadležni organ Fudbalskog saveza Srbije.

Ipak, stvar u ruke su uzeli klubovi, pa je posle glasnih primedbi iz Novog Sada na sporne sudijske odluke, od kojih su najglasnije zbog nedosuđenog penala u završnici meča, stigao odgovor ‘Romantičara’. Saopštenje fudbalskog kluba OFK Beograd prenosimo u celosti:

– Iznenađeni smo stavom naših sportskih prijatelja iz Novog Sada, koje smo srdačno dočekali i ispratili sa našeg stadiona. Gostujući tim je u protokolu izneo primedbe na račun suđenja i o tim primedbama odlučivaće nadležni fudbalski organi.

I mi smatramo da je naš klub oštećen sudijskim odlukama (nedosuđen penal u prvom poluvremenu, nepriznat gol u drugom poluvremenu), ali ne želimo da komentarišemo suđenje i da u javnosti unapred formiramo sliku o jednom događaju, jer su sudijske greške, čak i da ih je bilo, sastavni deo fudbalske igre.

Fudbalski klub Vojvodina je veliki klub, a njen predsednik istovremeno i predsednik Zajednice fudbalskih klubova Superlige. Stoga, smatramo da je neprimereno da se na ovakav način čelnici kluba oglašavaju u sredstvima javnog informisanja i da vrše pritisak na fudbalske organe koji će tek analizirati događaje sa ove utakmice.

Vojvodina i OFK Beograd bi trebalo da, kao najstariji superligaški klubovi neguju i unapređuju prijateljske odnose i nadalje, kao i da predstavljaju najbolji primer međusobne saradnje drugim klubovima u oblasti sporta.

Zbog prethodno navedenih razloga nameće se pitanje: ‘Zašto ovo radite, naši sportski prijatelji? navodi se u saopštenju UO OFK Beograda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

  1. Nemojte da mažete oči ovom narodu raznim saopštenjima, kako vi tako i fk Vojvodina. Iz aviona se videlo da ćete odigrati lepo X i svi zadovoljni. Provaljeno je sve odavno kako fudbalske utakmice tako sve što se dešava u jadnoj nam Srbiji. Možete neke ljude da lažete neko vreme, možete sve vreme da lažete neke ljude, ali ne možete da lažete sve ljude sve vreme. Sve je postalo stvar novca i tu fudbala više na žalost nema! Pozdrav svima!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter