3
Domaći fudbal

KAPITEN O ODLASKU ĆIRIĆA: Ne znam više kuda sve ovo vodi

Objavljeno: 24.02.15 u 10:44

Hodajuća legenda Partizana i fudbaler koji poseduje najveći ugled ne samo kod navijača crno-belih već u kompletnoj Jelen Superligi Srbije, Saša Ilić, razočaran je odlaskom sportskog direktora Dragana Ćirića.

U razgovoru za list Sport Ilić je kazao da Ćirić, praktično, nije dobio pravu priliku:

– Iskren da budem, veoma sam zatečen odlakom Dragan Ćirića iz Partizana, verovao sam da se sa praksom „trošenja“ velikih klupskih imena prestalo, ali izgleda da se neke stvari ne menjaju. Znam Ćirića dugi niz godina, još iz omladinskih kategorija, kasnije smo zajedno igrali i u prvom timu, a izuzetno dobro ga poznajem i kao osobu i odgovorno tvrdim da se radi o jednom od najispravnijih ljudi koje sam u životu upoznao. Zato mi je izuzetno krivo što se sve ovo događa, Partizan je veliki klub i neke greške iz prošlosti ne bi smele da nam se ponavljaju. To zaista ničemu ne vodi! – raočaran je Ilić.

-Smatram da je Ćirić zaslužio više poštvanja i šansu da pokaže da je sposoban da obavlja posao, koji mu je poveren, jer je bio veliki igrač, izuzetno poznaje fudbal, idol je navijača Partizana i iznad svega mnogo voli klub. Nisam više ni sam pametan kuda sve ovo vodi, hoćemo li se konačno dozvati pameti – podvukao je Saša Ilić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter