0
Evropske lige

Dani Alveš napušta Barselonu

Objavljeno: 24.02.15 u 08:24

Predsednik Barselone Josep Marija Bartomeu izjavio je da nije siguran da li će reprezentativac Brazilac Dani Alveš ostati ili napustiti klub na kraju ove sezone.

Kao što je poznato, Alveš će ovog leta ostati bez ugovora, a sjajni fudbaler nezadovoljan je činjenicom da uprava kluba još nije odlučila da porazgovara sa njim o produžetku saradnje.

Nedavno je menadžer bivšeg igrača Sevilje, Dinora Santa Ana javno kazala da Alveš nije dobio nikakvu ponudu za novi ugovor uputivši oštre kritike na račun uprave.

Predsednik Barse nije želeo da govori direktno o novom ugovoru za startnog beka tima sa „Nou Kampa“ ali je priznao da je njegova budućnost u Kataloniji maglovita u prvi plan ističući zabranu FIFA.

– Planiramo razne stvari za narednu godinu. Naši direktori Reksak i Braida rade na rešavanju mnogih detalja zbog zabrane FIFA koja nas koči u realizaciji mnogih planova – rekao je Bartomeu i dodao:

– Ja ne mogu da kažem da li će Dani ostati ili ne, ali mogu da kažem da ne možemo da potpišemo ugovor sa njim pre 1. januara 2016. godine – istakao je prvi čovek Barselone.

Alveš je iz Sevilje stigao u Barselonu 2008. godine i od tada je igrao jednu od ključnih ulogu u timu.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter