0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LAŽNA UZBUNA: Marjanović ostaje u Zvezdi, makar do leta…

Objavljeno: 23.02.15 u 21:45

Kao bomba danas je odjeknula vest da je slavna barselona zainteresovana za centra Crvene zvezde Bobana Marjanovića i da će pokušati već sada da sa njim dogovori saradnju odnosno potpiše ugovor koji bi stupio na snagu po okončanju tekuće sezone.

Međutim, Marjanovićev menadžer Miško Ražnatović je demantova ovu informaciju.

– Nije tačna informacija o interesovanju Barselone. Boban Marjanović je igrač Crvene zvezde i prezadovoljan je statusom u svom klubu. Do kraja sezone će sigurno igrati u Zvezdi, a zatim će sesti sa upravom i popričati o svemu“, rekao je Ražnatović za MOZZART Sport.

Međutim, osim što je demantovao interesovanje Barselone Ražnatović nije rekao ništa novo odnosno i do sada je bilo jasno da Marjanović tek po okončanju ove sezone može da napusti crveno-bele jer mu ističe ugovor sa Zvezdom, koja je pokušavala da nastavi saradnju sa svojim gorostasom, ali očigledno da od toga nije bilo ništa.

Poznato je da se pored velikih evropskih klubova za Marjanovića interesuju i članovi NBA lige što je (njegov odlazak preko „bare“) prema ranijim najavama glavni cilj i samog igrača i njegovog menadžera.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter