17
Košarka

ČOVIĆ OVO NIJE OČEKIVAO: Ražnatović odgovorio da su Mega i Zvezda isti… (FOTO)

Objavljeno: 23.02.15 u 18:29

Nekadašnji čelnik Mega Leksa Miško Ražnatović osetio je potrebu da odreaguje na izjavu Nebojše Čovića da Mega jedino sa Crvenom zvezdom igra borbeno.

Zvezda je u nedelju u finalu KRK pobedila Megu sa 80:76, a Čović je danas izjavio sledeće:

– Bilo je evidentno da su igrači Mega Leksa izrazito motivisani i borbeni, uostalom kao što je to uvek slučaj kada su mečevi sa Zvezdom u pitanju. Voleo bih da ih vidim u istom takvom izdanju i protiv nekih drugih klubova. Žalili su se da u Nišu nisu imali sreće, a upravo su zahvaljujući sreći pobedili FMP u četvrtfinalu – naglasio je Čović.

Ražnatović je na to oštro odgovorio:

– Očigledno je vreme da pojasnim. Stalno pitam igrače Mega Leksa zašto igraju protiv Crvene zvezde sa samopouzdanjem, a protiv nekih drugih sa strahom. Generacije se menjaju i svi kažu isto. Protiv Zvezde se osećamo komotno, oni su kao i mi, skoro da i nemaju trofeja. Sa drugima je drugačije – napisao je Ražnatović na svom profilu na društvenoj mreži Tviter.

Raznatovic

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

17 Komentara

  1. Što jeste, jeste…
    I sama EL vas je navela kao CZ Telekom osnovana 2011. god sa 0 titula nacionalnih šampiona, 0 Evropskih titula i 2 nacionalna kupa… Jedino vama neke stvari nisu jasne… A sledeće godine kada odmrzne država CZ, gde će onda renta navijači!? :O Zbun!? xaxaxaxaxa Sa vama uvek komedija… 😀

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter