3
Domaći fudbal

FOTO: FK PARTIZAN

ĆIRIĆ: Hvala na poverenju, srpski fudbal nije za mene!

Objavljeno: 23.02.15 u 18:45

Dosadašnji sportski direktor Partizana Dragan Ćirić podneo ostavku na tu funkciju, posle nepuna dva meseca rada.

 

Shvatio je, kako kaže, da srpski fudbal nije za njega.

– Kad sam prihvatio ponudu potpredsednika Ljubiše Tumbakovića da preuzmem mesto sportskog direktora, bio sam pun vere i želje za uspehom kluba u kom sam sportski ponikao i kome sam za to neizmerno zahvalan. Nažalost, moja vera i želja za uspehom nisu dovoljni u situaciji u kojoj se trenutno nalazi srpski fudbal. Bolje je da to kažem sada i otvoreno, nego da se toga naknadno ‘sećam’. Raditi u fudbalskom gigantu kao što je Partizan, istovremeno znači raditi i u srpskom fudbalu koji vrvi od nelogičnosti, nedorečenosti, ličnih interesa i neraščišćenih računa i računica. Poštovani, hvala na poverenju. To nije za mene. Bivši sam sportista, a sada sve više privrednik – rekao je Ćirić za klupski sajt.

Jedno se ne menja…

– Iako odlazim, ja sam i dalje i zauvek uz Partizan – naglasio je Ćirić.

Povodom Ćirićeve ostavke, oglasio se i Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan:

– Na početku novog mandata, kao i nove prolećne polusezone, zajedno sa Draganom Cirićem imali smo jasnu viziju u kom pravcu treba da se ubuduće razvija Partizan na svom šampionskom putu, a ujedno svesno suočeni sa svim problemima koje smo zatekli i koji bi nas očekivali. Slažemo se sa konstatacijom gospodina Ćirića da je stanje u srpskom fudbalu veoma teško i da je samim tim i rešavanje istog problema nešto što zahteva mnogo truda, rada i energije. Bez Dragana Ćirića u našem ‘crno-belom’ taboru biće nesumnjivo još teže i toga smo svesni svi u fudbalskom klubu Partizan. Dragan Ćirić je uvek važio za veliki fudbalski talenat, uzor svim generacijama fudbalera i kao legenda ‘crno-belih’ to i ostaje – stoji u saopštenju, u kojem se još dadaje:

– Iako Dragan Ćirić kao nosilac mesta sportskog direktora aktivno neće biti prisutan u klubu, sigurni smo da za sve buduće planove i aktivnosti koje nas vode ka šampionskim stazama imamo njegovu punu podršku – zaklučuje se u saopštenju.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

      • Poznavajuci ga, bio je iskren!
        Bio sam na skupstini kada se menjalo rukovodstvo, i sam sam bio pomalo iznenadjen njegovim dolaskom u upravu PARTIZANA!!! Nije to za njega!
        Moji stihovi vaze i za CIRICA:
        —————————————————-
        -Kad Vam ovo kazem ne mislim na salu
        da velika riba uvek jede malu
        zato stalno pazi kako i gde setas
        jer sto vise vredis sve vise i smetas.
        =============================
        Sto je sve to tako velika je steta
        talenat je potreban al’ uglavnom smeta!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! itd itd….

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter