0
Evropske lige

ALMEIDA OPLEO PO ITALIJANSKOM FUDBALU: Drogirali su nas!

Objavljeno: 23.02.15 u 11:00

Bivši fudbaler Parme Matijas Almeida objavio je autobiografiju u kojoj je napisao da su ga u Italiji drogirali i da je igrao nameštene mečeve.

Kontraverzni Argentinac je napisao knjigu „Život i duša“ i nema sumnje da će po sadržaju u njoj biti pravi hit.

– Dok sam igrao za Parmu, pred utakmice su nam davani neki vitamskinski kokteli, bar su nam tako govorili. Ali, kad bih istrčao na teren mogao bi da skočim nekoliko metara u vis! Nismo znali tačno šta je to, fudbaleri ne postavljaju pitanja. Ali, moramo da se zapitamo šta je uzrok smrti pojedinih igrača, koje je izdalo srce, raznorazne povrede koje su potom nastupile. Mislim da je to posledica svih tih ‘stvari’ koje su nam davane – napisao je Almeida.

Argentinac je takođe istakao i da je imao bezobraznu ponudu da namesti meč sa Romom, koju je „vučica“ kasnije dobila 3:1 i osvojila Skudeto.

– Pred utakmicu nekoliko saigrača iz Parme nam je prenelo informaciju da su nas igrači Rome pitali da ih pustimo da pobede. Rekli su da nama ta utakmica ništa ne donosi i da treba da nam bude svejedno. Ja sam odbio, kao i većina saigrača. Ali, na terenu moglo se primetiti da pojedini igrači Parme ne treče onako kako su nas na to navikli. To me je iznerviralo i tražio sam da budem zamenjen. Otišao sam u svlačionicu. Da li su neki dobili novac za to? Ne znam, oni su to zvali ‘uslugom’.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter