0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAKOPANE RATNE SEKIRE: Lalatović stavio tačku na slučaj ‘kapitenska traka’, Lazović starter

Objavljeno: 22.02.15 u 11:23

Tokom prethodnih dana svašta se moglo pročitati po srpskim medijima oko statusa veznog igrača Crvene zvezde Darka Lazovića. I sve to što se pisalo i čitalo o ovom momku stalo je pod aferu nazvanu „kapitenska traka“.

Šef struke Crvene zvezde Nenad Lalatović odlučio je javno da objasni šta se tu zapravo dešavalo. On je kazao da je obavio plejadu razgovora sa Lazovićem nakon čega je odlučeno da se postupi u interesu kluba.

– Posle povrede Lukovića samo je Lazović obavljao ulogu kapitena, kako se ne bi pravio cirkus. Pošto odlazi u Đenovu i praktično nije naš igrač na duže staze, odlučio sam da sada presečem da ne bismo na leto ponovo kombinovali. Darko je to shvatio i rekao mi da nema nikakvih problema – rekao je Lalatović.

Nakon velike drame, novi fudbaler Đenove će ipak igrati kao starter u prvom kolu proleća i megdanu sa Radničkim:

– Na tom mestu nemamo boljeg igrača, a vidim da je Laza posle potpisa za drugi klub rasterećen i da će doći igrama do reprezentacije. Kod mene nema dileme: igraće ako bude pokazivao volju kao tokom priprema. Šest godina staža je dug period, ovaj momak je zaslužio poverenje. Mi smo potrebni njemu i on Crvenoj zvezdi – zaključuje Lalatović.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter