3
Košarka

FOTO: STARSPORT

ŠTA JE MAČVAN PORUČIO? Koliko još puta ove sezone mogu da se sastanu Partizan i Crvena zvezda?

Objavljeno: 22.02.15 u 23:57

Nakon izgubljenog polufinalnog duela Kupa Radivoja Koraća nije bilo mnogo tugovanja u redovima Partizana, a najbolji pojedinac u redovima crno-belih Milan Mačvan čak je poručio da je ovo tek početak i da ćemo u nastavku gledati mnogo duela ove ekipe i Crvene zvezde.

– Igraćemo još mnogo puta sa Zvezdom ove godine. Do nedelje moramo da saniramo povrede i da uđemo spremno u taj derbi, kazao je Mačvan.

Pored tog duela koji je na programu u nedelju izvesno je da ćemo videti sigurno još dva meča velikih rivala i to u Košarkaškoj ligi Srbije, ali poerd ove tri utakmice moguće je da se crno i crveno beli sretnu još čak 10 puta. Naime, prva mogućnost je da u polufinalu ili finalu ABA lige odigraju najmanje tri, a najviše pet mečeva, a isti slučaj je kada se radi i o domaćem prvenstvu.

Dakle, Mačvan je bio potpuno u pravu pošto bi Partizan i Crvena zvezda do kraja ove sezone mogli da odigraju čak još 13 utakmica.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter