0
Košarka

SRPSKI KOŠARKAŠI NA VISOKOM NIVOU: Ratkovica i Aleksandrov u odličnoj formi

Objavljeno: 22.02.15 u 09:45

Košarkaši Tibingena poraženi su od Getingena sa 115:112 u okviru 23. kola Bundeslige, ali je Branislav Ratkovica prikazao odličnu partiju.  

On je upisao 18 poena, četiri skoka i osam asistencija za 32 minuta, pa je tako ostao i dalje na prvoj poziciji najboljih dodavača Bundeslige. Najefikasniji u poraženom timu bio je Džimi Mekini sa 29 poena, dok je na drugoj strani Aleks Ruf ostvario 30 poena i 13 asistencija za indeks korisnosti 39.

Tibingen sada drži 15. mesto na tabeli u konkurenciji 18 timova sa sedam pobeda i 16 poraza, dok je Getingen deseti sa skorom 11/13.

Košarkaši Oldenburga poraženi su od Fraporta sa 83:81 i pored izvanredne igre Nemanje Aleksandrova. Jedna od najzanimljivijih utakmica ovonedeljnog kola nemačkog prvenstva rešena je tek u produžetku, i to posle velike borbe i mnogo preokreta tokom regularnog dela.

Aleksandrov je upisao 13 poena, pet skokova i dve asistencije za 35 minuta i bio je najkorisniji u svom timu. Uz njega, u redovima Oldenburga istakao se Riki Polding sa 18 poena i sedam skokova, dok je pobednički tim predvodio Aron Dornekamp sa 22 poena.

Oldenburg sada drži šesto mesto na tabeli sa 12 pobeda i deset poraza, a na čelu tabele se nalazi Brose Baskets koji ima skor 19/3. Tim iz Frankfurta je na sedmoj poziciji sa 12 pobeda i 11 poraza.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter