5
Košarka

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Ovog puta smo osvojili Kup u potpuno korektnim uslovima

Objavljeno: 22.02.15 u 20:18

Crvena zvezda je treći put za redom osvojila Kup Radivoja Koraća, ali Dejan Radonjić i pored zadovoljstva, spušta loptu na zemlju i tek najavljuje prave borbe.

Dejan Radonjić osvojio je drugi Kup Radivoja Koraća u karijeri, pošto je Crvena zvezda odbranila trofej osvojen prošle godine u Beogradu. Ipak, trener crveno-belih ističe da mu je ovaj pehar mnogo draži od onog osvojenog prošle godine.

– Čestitam svima, igračima, stručnom štabu, upravi i navijačima na odbranjenom trofeju. Prošlogodišnji je osvojen u ambijentu gubljenja značaja tog trofeja, ali Kup je uvek bio bitan tako će uvek biti. Jako sam srećan što smo osvojili trofej u potpuno korektnim uslovima i to od strane svih timova – rekao je Radonjić na konferenciji za novinare po završetku finalnom susreta.

– Osvojili smo Kup, što je bio jedan od naših ciljeva, sada se okrećemo novim izazovima i pripremama za najvažnije mečeve sezone. Pokušaćemo da kroz mečeve polufinala ABA lige obezbedimo Evroligu i naredne sezone, a onda nam slede bitke za nove trofeje. Sigurno će biti kompleksno sprovesti trenažni proces kroz teške mečeve koji nam predstoje i zato se nadam da se niko neće ljutiti ukoliko se izgubi neka utakmica i ako ja napravim neku pogrešnu izmenu. Idemo zajedno do novih pobeda – istakao je Dejan Radonjić.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter