2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROVOKACIJE: Forsi digli transparent „biće rata“, Pazarci traže reakciju FSS

Objavljeno: 22.02.15 u 10:01

Utakmica između Rada i Novog Pazara, odigrana na Banjici u subotu, završena je rezultatom 1:0 za domaće fudbalere.

Navijači Rada, popularni „Junajted Forsi“ proslavljali su 20 godina postojanja, ali nisu mogli da vide mnogo lepe igre osim što je pojačanje „građevinara“ Igor Đurić 74. minutu doneo tri boda domaćinu.

Ipak, fanovi Rada ponovo su se našli u žiži interesovanja javnosti. Ovog puta zbog javnog poziva na – rat. Naime, osim transparenta sa natpisom „Srbija Srbima“ oni su u jednom momentu podigli transparent sa natpisom „biće rata“.

Takođe, na tribini „Forsa“ našla se i „trofejno“ okačena zastava Albanije koja je bila okrenuta naopačke.

Povodom svih tih dešavanja stigla je reakcija uprave FK Novi Pazar.

– Sudija i delegat utakmice morali su zbog toga da zaustave susret. Da se ovo desilo u Novom Pazaru verovatno bi se do sada proglasila vanredna situacija. Očigledno je da, kada je u pitanju Novi Pazar, aršini su sasvim drugačiji i sve je strašno kada mi nešto uradimo i sasvim je normalno da budemo kažnjeni pola prvenstva bez publike. Ako se Savez ogluši na ovaj alarmantni transparent i ne izrekne disciplinske mere, obratićemo se organima FIFA – navodi se u saopštenju FK Novi Pazar.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

2 Komentara

  1. Jel su to oni koji ističu zastave Turske i Albanije na tribini, našli da se žale? Da se razumemo ne podržavam to što su uradili navijači Rada, ali Pazarci što se toga tiče treba da ćute i smrde, jer da je iole pravde i zakona u ovoj banana državi, ne bi se takmičili ni u beton ligama a kamoli u ovoj jadnoj. Stadion bih im pretvorio u njive, bar neke koristi od toga da bude…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter