8
Košarka

Foto: STARSPORT

MILAN MAČVAN: Biće još prilike da se igra sa Zvezdom

Objavljeno: 22.02.15 u 10:47

Košarkaši Partizana poraženi su u subotu, u niškom Čairu, u polufinalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde rezultatom 76:67.

Uprkos porazu i činjenici da crno-beli ni ove sezone u svojim rukama neće imati trofej namenjen pobedniku Kupa i da je poražen od večitog rivala, krilni centar crno-belih Milan Mačvan uveren je da „Parni valjak“ poseduje kvalitet za obračune sa Crvenom zvezdom:

– Ima sa Zvezdom da se igra još mnogo ove godine, prva sledeća u ABA ligi u nedelju. Moramo da saniramo povrede, nadam se da sa Edom nije ništa ozbiljno – rekao je Mačvan, prenosi B92.

Na konstataciju da nije bilo incidenata, Mačvan je odgovorio:

– Uvek postoji bojazan kada su obe navijačke grupe na tribinama i dobro je što je sve prošlo bez većih incidenata – jasan je ovaj košarkaš.

Prema njegovom mišljenju porazu Partizana najviše je kumovao loš početak meča izabranika Duška Vujoševća.

“Mislim da smo mogli bolje da odigramo – loše smo počeli i posle smo ceo meč jurili njihovu prednost. Vratili smo se u dva navrata na tri poena minusa, ali pravili smo brzoplete greške i nismo uspeli da prelomimo utakmicu u svoju korist – apostrofirao je Mačvan.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

8 Komentara

  1. Utakmicu ste izgubili zbog nekoliko promasenih otvorenih suteva kada ste dosli na 44:47,Zvezda je bila u agoniji ali niste iaskoristili nalet,onda je Zirbes vratio na +5 i smirio vas nalet a Zvezda se trgla.Nemate pleja,skracena vam je rotacija odlaskom Bogdanovica i Gagica i ove sezone necete proci lako sa nama zato je bolje da dobijete sve u ABA do kraju ukljucujuci i derbi i da se mimoidjemo u 1/2 finalu,isto zelimo i mi jer je uvek neprijatno igrati protiv vas iako imamo bolji sastav ove godine.Najbolje mi sa Hrvatima jer ih deremo redovno,a vi se potucite sa dukljanima pa sta bude.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  2. Da bice prilike kao i do sada da vi sa nama igrate, a da se mi sa vama igramo. ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter