6
Košarka

FOTO: STARSPORT

MALEROZNI MURIĆ: Ponovo povreda u duelu sa Zvezdom (VIDEO)

Objavljeno: 22.02.15 u 00:05

Košarkaš Partizana Edo Murić ponovo je doživeo povredu na meču protiv Crvene zvezde, ali za razliku od utakmice ABA lige kada je posle kontakta sa Blažičem stradalo rane ovog puta je u pitanju distorzija skočnog zgloba nakon što je nagazio na nogu Luke Mitrovića u jednom kontra napadu.

Murić je uz pomoć saigrača napustio teren u poslednjoj deonici, a toliko je bio iznerviran da je nogom koju nije povredio šutnu sklupu za rezervne igrače.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

6 Komentara

  1. Ako ti ovo zoves postenom srbijom, a ove ljude koji su sada na vlasti, onda ti stvarno nemas kontakata sa spoljnim svetom… Voleo bi da mi das samo jedan primer necega sto je posteno uradjeno u ovoj drzavi od kad je ova vlast postavljena? Ne znam samo kad ces da shvatis da smo svi Srbi, verovatno nikad…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako ti ovo zoves postenom srbijom, a ove ljude koji su sada na vlasti, onda ti stvarno nemas kontakata sa spoljnim svetom… Voleo bi da mi das samo jedan primer necega sto je posteno uradjeno u ovoj drzavi od kad je ova vlast postavljena?

    0
    0
    Odgovori
  3. Što ulaziš u frku kad si slabiji ?! Na kolena bre pi.kice ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! ! !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter