1
Košarka

RADONJIĆ: Naš kvalitet protiv Partizanovog sistema!

Objavljeno: 21.02.15 u 00:03

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan plasmanom u polufinale Kupa Radivoja Koraća i da želi da duel sa Partizanom bude praznik košarke.

Radonjićevi izabranici se sa Partizanom sastaju u subotu od 21 čas u niškom “Čairu”, a u prvom polufinalu igraće Mega Leks i Vršac.

– Ono što smo priželjkivali to smo i uradili. Savladali smo Konstantin, a sada ide očekivano polufinale protiv Partizana, najvećim rivalom. Bili smo opterećeni povredama u prethodnom periodu, a ovaj meč je iskorišćen da bismo bili najspremniji. Imamo malo vremena da se spremimo za polufinale – rekao je Radonjić.

I duelu sa Konstantinom, Radonjić nije mogao da računa na Branka Lazića, za kojeg se nada da će biti spreman za derbi sa Partizanom.

– Pre svega smo bili okupirani svojom problematikom oko povreda. Od Jovića i Dangubića pa sada Markusa i Lazića. Razmišljali smo samo kako mi da budemo što spremniji. Partizan ima deset pobeda u nizu, imaju kvalitet i iskustvo. Oni imaju sistem koji im je doneo puno titula, a mi smo svesni toga. Pokušaćemo da nametnemo svoj kvalitet – naglasio je Radonjić.

Radonjić je takođe istakao da se nada da će duel sa Partizanom i preostali tok Kupa proteći u pravoj sportskoj atmosferi.

– Bilo bi stvarno lepo da ovo vreme koje smo u Nišu da protekne kao praznik i da sve bude u sportskom i fer ambijentu i da se tako dođe do trofeja – rekao je Radonjić.

Radonjić je takođe prokomentarisao činjenicu da njegovi izabranici imaju tek nešto više od 20 sati do duela sa Partizanom.

– Spremamo se za toliko. Ne razmišljamo o vremenu. Želimo da odigramo što bolje i to je to – istakao je Radonjić, a prenosi B92.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter