0
Evropske lige

PREMIJER LIGA: Matićev crveni karton poništio Banetov gol, Junajted se ponovo sapleo (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.15 u 18:05

 U 26. kolu Premijer lige, Čelsi i Mančester Junajted su kiksnuli, s tim što je ‘Đavole’ poraz od Svonsija mnogo više koštati. Arsenal se provukao protiv Kristal Palasa.

Bane Ivanović je nastavio svoju golgetersku seriju zbog koje su engleski mediji naširoko pisalo o njemu prethodnih dana, ali to nije bilo dovoljno za pobedu Čelsija. Može se reći da je na to uticao Nemanja Matić isključenjem koje je zaradio u 70. minutu, ali kada se pogleda snimak zbog čega je reagovao burno i zaradio isključenje, svakako se može razumeti njegova reakcija.

To je, ipak, kaznio Barnli pogotkom Mija u 81. minutu i tako dali nadu pratiocima Čelsija da mogu da ga sustignu na liderskoj poziciji.

Mančester Junajted još jednom je razočarao svoje navijače porazom od Svonsija na gostovanju, iako je od 28. minuta vodio pogotkom Ektora Erere. Nekoliko puta do sada ‘Đavoli’ su gubili, pa preokrenuli rezultat, a sada se ti njima desili, i u neku ruku vratilo. Prvo je Sung-Jong samo dva minuta posle gola Erere izjednačio, a pobedu Svonsiju doneo Gomis u 73. minutu i uneo još veće nemire u tim Luja van Hala.

https://www.youtube.com/watch?v=1sfJvtRk7-c

U meču Kristal Palasa i Arsenala gosti su imali lepu prednost u prvom poluvremenu od 2:0 pogotcima Kazorle iz penala i Žirua, ali se još jednom pokazalo da je taj rezultat najopasniji u fudbalu. Tek u 94 minutu su domaći uspeli da postignu gol nade preko Mareja. Mnogi bi rekli kasno za izjednačenje, ali je već u sledećem napadu isti igrač imao fantastičnu priliku, ali je pogodio stativu sa samo nekoliko metara.

Premijer liga, 26. kolo:

Subota, 16h:

Aston Vila – Stouk 1:2 (1:1)
(Sinkler 20 – Dijuf 45, Mozes p. 90+2)

Čelsi – Barnli 1:1 (1:0)
(Ivanović 14 – Mi 81)

Kristal Palas – Arsenal 1:2 (0:2)
(Marej 90+4 – Kazorla p. 8, Žiru 45+1)

Hal – KPR 2:1 (1:1)
(Jelavić 16, N’Doje 89 – Ostin 39)

Sanderlend – VBA 0:0

Svonsi – Mančester Junajted 2:1 (1:1)
(Sung-Jong 30, Gomis 73 – Erera 28)

18:30  Mančester Siti – Njukasl

Nedelja:

13:00  Totenhem – Vest Hem

15:05  Everton – Lester

17:00  Sautempton – Liverpul

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter