1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PEH ZA CRVENO-BELE: Zvezda bez ‘Nigerijskog Drogbe’ na prolećnoj premijeri

Objavljeno: 21.02.15 u 10:28

Ekipa Crvene zvezde u ponedeljak će od 16:00 sati gostovati na Čairu gde će odigrati meč prvog kola prolećnog dela JSL sa domaćim Radničkim iz Niša.

Međutim, kako stoje stvari, na debiju u drugom delu domaćeg šampionata, šef crveno-bele struke Nenad Lalatović po svoj prilici neće moći da računa na jedno od najvećih pojačanja tokom ove zime, Gbolahana Salamija.

Naime, Salami još nije registrovan za Crvenu zvezdu i nema pravo nastupa u prvom kolu prolećnog dela. Zapelo je oko sertifikata koji još nije stigao iz Nigerije, pa se ovaj momak mogao da konkuriše tek za meč sa Jagodinom za sedam dana.

Salami, poznat pod nadimkom „Nigerijski Drogba“ je u Srbiju je došao posle nastupa za Vari Vulfse, međutim, prava na njegov ugovor polaže jedan od investicionih fondova iz Afrike.

Član šampiona Srbije postao je kao pozajmljen fudbaler, crveno-beli imaju mogućnost da se izjasne do 15. maja i uplatom 250.000 dolara aktiviraju troipogodišnji ugovor sa reprezentativcem Nigerije.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter