0
Evropske lige

MURINJO: Azara tuku kao konja, trebaju mu štitnici

Objavljeno: 21.02.15 u 10:42

Fudbaler Čelsija, Eden Azar je igrač je na kojem je napravljeno najviše prekršaja ove sezone u Premijer ligi.

Čak 74 puta srušen je u 25 utakmica prvenstva i zato je razgovarao sa svojim menadžerom Žozeom Murinjom da mu pomogne u dizajniranju kostobrana za prednju i zadnju stranu potkolenice.

– Eden je došao do mene i zamolio me da razgovaram s prijateljima koji prave kostobrane od karbonskih vlakana. Ne šalim se. Zamolio me da razgovaram s prijateljem kako bi ovaj napravio štitnike koji bi ga štiotili i na listovima. Kao što ih imaju konji. To je zato jer ga sve više udaraju otpozadi – ogorčen je Murinjo činjenicom da protivnički štoperi „tuku“ njegovu zvezdu.

On je nakon meča u Ligi šampiona sa PSŽ-om već kazao da Azar nema dovoljnu protekciju kod sudija, a sada je taj stav ponovio u javnosti:

– On je igrač na kojem se pravi najviše prekršaja, ali taj broj ne prati broj kartona suparničkim igračima. Normalno je da na 100 prekršaja oni koji su ih načinili dobiju kartone. No, u njegovom slučaju nije tako – nezadovoljan je Murinjo i nastavio:

– Ponosan sam na njega što je pošten i ostavlja službenim osobama da odluče o kaznama. Sudije ponekad moraju shvatiti da su i mali prekršaji veliki u kontekstu utakmice. Ako ste gledali utakmicu u Parizu, od devet prekršaja na njemu, tri su bila velika, ali nikakvih kazni nije bilo“, podvukao je Murinjo.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter