0
Lifestyle

LIFESTYLE: Lako otklonite bolove u ramenima

Objavljeno: 21.02.15 u 11:04

Bolovi u ramenima česta su boljka onih koji veći deo dana provode za kompjuterom. Uz to, okoštavajne je sastavna pojava uticaja „krštenice“ na svaki organizam.

Međutim, prema rečima Jovana Mesaroš iz ambulante „Master physical“,  postoje određene vežbe koje se izvode iz sedećeg položaja, kako bi se bolovi umanjili ili otklonili, a uz sve to ova plejada vežbi može Vam pomoći i da oblikujete svoja ramena.

OPRUŽENE NOGE

Početni položaj sedeći sa opruženim nogama, stopala mogu biti oslonjena na zid. Leđa ispravljena, ruke opružene. Rotirati telo najpre u jednu, a potom u drugu stranu.

ROTIRATI TELO

Početni položaj sedeći sa opruženim nogama. Leđa ispravljena, ruke opružene. Rotirati telo u jednu a potom u drugu stranu, ruke idu u odručeni položaj.

LEĐA ISPRAVLJENA

Početni položaj sedeći sa opruženim nogama. Leđa ispravljena, ruke opružene. Rotirati telo u desnu stranu uz pomoć leve ruke, dok desna ruka ostaje u početnom položaju. Raditi i na suprotnu stranu.

SPUŠTATI RUKE

Sedeći položaj sa opruženim nogama i opruženim rukama ispred tela. Spuštati jednu ruku ka suprotnoj nozi koju istovremeno odižemo naviše par stepeni. prenosi Blic Žena.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter