0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KUP RADIVOJA KORAĆA: Partizan ili Zvezda, pitanje je sad

Objavljeno: 21.02.15 u 09:08

Večeras od 21:00 sat u hali Čair u Nišu na repertoaru je prvi košarkaški „večiti derbi“ u 2015. godini pošto će snage odmeriti Partizan i Crvena zvezda u okviru polufinala Kupa Srbije.

Dva najveća srpska košarkaška kolektiva su bez većih poteškoća zakazala svoj okršaj pod obručima niškog Čaira. Nema sumnje da će ona ekipa koja bude izvojevala trijumf biti i prvi favorit za osvajanje prvog trofeja u sezoni.

Šef stručnog štaba crveno-belih na sinoćnoj konferenciji u prvi plan istakao je sistem Partizana koji već godinama donosi rezultat za ovaj klub.

– Partizan ima deset pobeda u nizu, imaju kvalitet i iskustvo. Oni imaju sistem koji im je doneo puno titula, a mi smo svesni toga. Pokušaćemo da nametnemo svoj kvalitet – naglasio je Radonjić.

Sa druge strane, u ekipi Partizana svesni su u kakvoj se formi nalazi Crvena zvezda, tim koji je izgubio samo jedan jedini meč u regionalnoj ABA ligi. Isti onaj tim koji je sa lakoćom izborio plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Uprkos afirmativnih reči šefa struke crveno-belih, trener Partizana Duško Vujošević ulogu favorita prepušta Crvenoj zvezdi:

– Gospodin slučaj je hteo da se najatraktivnjija utakmica turnira za Kup Radivoja Koraća u Nišu odigra u polufinalu. Daćemo sve od sebe da se suprotstavimo favorizovanom rivalu – konstatovao je strateg kluba iz Humske.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter