0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KUP RADIVOJA KORAĆA: Mega ponovo u finalu, Vršac nedorastao protivnik

Objavljeno: 21.02.15 u 20:04

Prvi finalista Kupa Radivoja Koraća je Mega Leks, koji je i prošle godine igrao u meču za trofej, pošto je polufinalnom duelu odigranom u niškom Čairu pred gotovo ispunjenom dvoranom savladao ekipu Vršca sa 85:66 (27:22, 18:15, 25:6, 15:23).

Vrščani su samo u prvoj polovini prve četvrtine, dok ih je šut još uvek služio, bili ravnopravan rival i čak su imali pet poena prednosti. Ali, usledila je serija tima Dejana Milojevića od 12:0 kojom je preuzeto vođstvo koje je do samog kraja samo raslo.

Do poluvremena Mega je imala osam poena viška, a do ključne perdnosti ovaj tim je došao fantastičnom igrom u trećem periodu koji je dobio sa čak 25:6. Pored standardno dobrih Miljenovića, Muslija i Krstića publiku je na noge uglavnom podizao Rade Zagorac atraktivnim zakucavanjima.

Baš on je sa 17 poena bio najefikasniji, Krstić i Miljenović su dodali po 14, a dvocifreni su bili još Jaramaz i Musli sa po 10. Kod Vršca je tomašević ubacio 14 poena, Davidovac 12, a Apić 10.

Mega će u finalu, koje je na programu u nedelju od 17 sati, igrati protiv boljeg iz drugog polufinala u kojem se od 21 sat sastaju Partizan i Crvena zvezda.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter