0
Košarka

FOTO: STARSPORT

KRK: Zvezda ima plus devet na poluvremenu, Partizanu ne ide bez Pavlovića (VIDEO)

Objavljeno: 21.02.15 u 22:01

Crvena zvezda na poluvremenu drugog polufinala Kupa Radivoja Koraća protiv Partizana vodi sa 43:34. Pavlović najefikasniji sa 13 poena, ali i sa tri lične greške.

Duško Vujošević je počeo sa Božom Đumićem na centarskoj poziciji, sa namerom da prvu ‘peticu’ Nikolu Milutinova sačuva brzog ulaska u problem sa ličnim greškama. Posle šest uvodnih minuta u kojima su Saša Pavlović na jednoj, a Markus Vilijams na drugoj strani predvodili dva tima, Crvena zvezda je serijom 12:2 stigla do prve osetnije prednosti, pa je posle 10 minuta igre rezultat bio 26:18. U tom periodu igre Nemanja Dangubić je zakucanjem, a Nikola Kalinić trojkom podizao atmosferu na crveno-beloj strani hale Čair.

https://www.youtube.com/watch?v=B6jFbXDlBdA

Veliki problem za Partizan bile su brze tri lične greške koje je imao Saša Pavlović, pa je veći deo druge deonice morao da provede na klupi. Niko nije uspevao da ga zameni u napadu, nizali su se promašaji, a drugoj strani Lazić i Blažič su održavali dvocifreno vođstvo. U tome im je mnogo pomagao jako loš šut crno-belih za tri poena (0/6 za tri), sve do poslednje sekunde prvog poluvremena kada je, a ko drugi, Saša Pavlović postigao svoj 13. poen i ostavio Partizan u igri.

Poluvreme je završeno rezultatom 43:34 u korist Crvene zvezde. Za sada je najefikasniji pomenuti Saša Pavlović sa 13 poena, a na drugoj strani Vilijams i Marjanović imaju po osam poena.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter