0
Košarka

KAPITENSKI APEL: Mitrović i Milosavljević mole navijače da ne prave incidente

Objavljeno: 21.02.15 u 20:31

Niška dvorana Čair već je dupke puna pred drugi polufinalni dvoboj Kupa Radivoja Koraća u kojem će se od 21 sat sastati branilac trofeja – Crvena zvezda i Partizan.

Poznato je da gotovo uvek kada se sastaju ova dva rivala tenzije budu povišene, pa nije retkost da dođe i do ozbiljnih incidenata. Kako bi pokušali pozitivno da utiču na svoje navijače kapiteni Luka Mitrović i Dragan Milosavljević potpisali su zajdnički apel u kom piše:

– Poštovani navijači, pred nama je završnica Kupa Radivoja Koraća. Veoma je važno da ovaj turnir, od izuzetnog značaja, za našu košarku, ali i zemlju u celini, protekne u pravoj sportskoj, ali i korektnoj i prijateljskoj atmosferi. Utakmica Crvene zvezde i Partizana, najvećih sportskih rivala, ali i velikih sportskih prijatelja, uvek su vrhunski sportski klupski događaji. Učinimo sve da on protekne u fer i sportskoj atmosferi. Navijajte iz sve snage i time nam pomozite da damo i više od maksimuma, ali ne vređajte i ne omalovažavajte protivnika. Sport je viteška igra i naša je želja da ova utakmica to u svemu i potvrdi. Volimo košarku, volimo svoje klubove, ali i u svemu poštujmo velikog protivnika. To je pravi način da pokažete ljubav prema Partizanu i Crvenoj zvezdi

Letci sa ovom porukom postavljeni su na sve stolice u Čairu, a svima nama ostaje da se nadamo da će glas razuma dopreti do onih koji često burno reaguju u konfliktnim situacijama.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter