0
ATP

NI KRIVOM NI DUŽNOM: Lajoviću pretili smrću!

Objavljeno: 20.02.15 u 21:14

Srpski teniser Dušan Lajović dobio je pretnje smrću poslednjih dana! Do pretnji je došlo posle rezultata na turniru u Sao Paulu, koji se igrao prošle nedelje.

Naime, Lajović je u prvo ostvario najveću pobedu u karijeri savladavši Fernanda Verdaska, a zatim je posle dva taj-brejka izgubio u četvrtfinalu od Luke Vanija.

Taj poraz Lajovića je žestoko iznervirao mnoge kladioničare širom sveta. Koliko su besni bili govori podatak da je počeo da dobija razne pretnje na društvenim mrežama.

Jedna osoba iz Brazila je uz psovke spominjala “rusku mafiju i novac za klađenje”, neki Čeh ga je nazvao, i to blago rečeno, “velikim promašajem koji će da plati smrću za to”. Među njima se našao i jedan Hrvat koji mu je napisao da je “teniska neznalica” i slično.

Srpski teniser ne vodi lično stranicu na društvenoj mreži, ali i do njega su stigle ove informacije.

– Takve stvari se dešavaju, posle svakog meča ima tih kladioničara, ali zaista ne bih da komentarišem – rekao je Lajović za “Večernje novosti”.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter