0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NAJOMRAŽENIJI MEĐU GROBARIMA: Grešio sam mnogo, kajem se

Objavljeno: 20.02.15 u 09:21

Na spomen imena Stefana Babovića veliki deo navijača Partizana seti se salve zvižduka koje je ovaj fudbaler dobijao svaki put kada je u prethodnim mandatima branio boje tima iz Humske.

Upravo ovaj fudbaler često se nalazio na udaru javnosti. Jedni su govorili da „previše drvi loptu“, drugi su smatrali da je „preko veze došao u klub“, dok oni treći vođeni inerijom nisu štedeli grla kada je reč o pogrdnim pokličima na račun nekadašnjeg kapitena.

Međutim, uprkos svemu tome, Babović je igrajući za Voždovac pokazao da je jedan od najboljih igrača u JSL te je ponovo zaradio poziv voljenog kluba.

U razgovoru za Sportski žurnal, Babović priznaje da je kroz igračku karijeru u mlađim danima donosio neke pogrešne odluke. Pre svega kada je reč o preuranjenom odlasku u inostranstvo:

– Trčanje iz Srbije često se obije o glavu. Osetio sam to najbolje na svojoj koži, grešio sam mnogo i sad se kajem zbog toga. Da mi je ova pamet, drugačije bih postupio. Ako su ranije fudbaleri odlazili sa 26 godina u inostranstvo, danas bi mogli da odigraju barem pet godina u eliti – rekao je Baobović.

On se, potom, osvrnuo i na predstojeći megdan svog tima sa Voždovcem koji će biti odigran u nedelju 21. februara:

– Nisu uspesi Voždovca slučajnost. Kako je sezona hvatala zamah tako je i naša igra bila tečnija. Partizan ne sme da stane, moraćemo da odgovorimo mnogobrojnim izazovima. Neće nam biti lako – smatra Babobvić i nastavlja:

–  Navijači, budite uz Partizan.  Neka imaju razumevanja i bodre ekipu svih 90 minuta. Potrudićemo se da im vratimo na najbolji način – podvukao je kreativni vezista crno-belih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter