0
Evropske lige

MESI OTKRIO TAJNU: Moram mnogo da vodim računa o ishrani

Objavljeno: 20.02.15 u 10:30

Jedan od najboljih fudbalera sveta svih vremena, Lionel Mesi ponovo igra na vrhunskom nivou i ubira pohvale sa svih strana.

On je poslednjem kolu Primere postigao novi hettrik u pobedi katalonskog giganta od 5:0 protiv Levantea. Argentinac ne želi da se Barsi ponovi prošla sezona koja nije zadovoljila nikog na Nou Kampu.

– Osećam se dobro. Srećan sam kako se stvari odvijaju. Prošla sezona nije dobra za nas, ali nadam se da će se ove to promeniti, započeo je Mesi.

On je potom nagalasio da mora da vodi računa o onim namirnicama koje unosi u organizam:

– Nemam više 17, 18, 19, 20 ili 21 godinu, kada nije bilo nikakvih problema. Stariji sam i to se oseća. Moram više paziti na sebe i pogotovo paziti šta jedem – ističe Argentinac i nastavlja:

– Promenio sam se puno od prvog nastupa za Barselonu. Zreliji sam. Naučio sam dosta stvari na terenu, ali i van njega. Nešto starog Mesija još uvek ima ovde, ali ne puno – podvukao je Mesi.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter