0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DRAGAN MILOSAVLJEVIĆ: Znamo mane Crvene zvezde!

Objavljeno: 20.02.15 u 18:00

Košarkaši Partizana pobedom nad Vojvodinom izborili su plasman u polufinale Kupa Radivoja Koraća, a danas su odradili poslednji trening pred sutrašnji duel najverovatnije sa Crvenom zvezdom.

Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević se prvo osvrnuo na ubedljiv trijumf nad Vojvodinom.

– Bilo je dobro protiv Vojvodine. Igrali smo dobro, polako ulazimo u formu. Vezali smo dosta pobeda i to nam sigurno mnogo znači. Andrić je propustio meč, ali samo je bio bolestan. Nadam se da ćemo sutra biti svi zdravi i spremni – rekao je Milosavljević za Mondo, a onda se osvrnuo na polufinale.

– Zvezda večeras počinje utakmicu kao veliki favorit, a mi se polako se spremamo za subotu. Videćemo, biće sigurno teško, ali raduje što smo digli formu, što se konačno skupili i videćemo koliko ćemo moći da pružimo. Derbi sam po sebi donosi dosta tenzije i pogotovo će biti teško zato što Zvezda ove sezone ima jako dobar tim i igra fantastično na svim poljima. Spremićemo se, poznajemo otprilike neke njihove mane i videćemo koliko možemo u ovom trenutku protiv njih.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter