0
Košarka

VUJOŠEVIĆ: Žo i Leo su naša familija!

Objavljeno: 19.02.15 u 23:37

Trener Partizana Duško Vujošević konstatovao je posle četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća da je Vojvodina pružila žestok otpor Partizanu, ali da su njegovi igrači bili maksimalno angažovani i da je razlika u kvalitetu došla do izražaja.

Strateg Partizana Duško Vujošević nije krio zadovoljstvo pobedom nad Vojvodinom od 81:54, ali je upozorio da se mora misliti na sledeći korak. Taj korak bi mogao da bude protiv večitog rivala, Crvene zvezde, ukoliko aktuelni osvajač Kupa sutra savlada domaćina turnira, ekipu Konstantina.

– Mislim da je bila borbena i kvalitetna utakmica, sa strane obe ekipe. Vojvodina je demonstrirala karakter i čvrstinu, nisu nas štedeli i nisu želeli lako da se predaju, uprkos tome što je bilo velikih izmena u timu od starta sezone. Zadovoljan sam zalaganjem mojih igrača. Razlika u kvalitetu je evidentno bila na našoj strani, a moji igrači su tu razliku u kvalitetu sa papira preneli na teren. Utakmica je završena u jednoj dobroj atmosferi, s raspoređenom minutažom na sve igrače. Ovo je Kup i uvek moramo da mislimo na sledeći korak. Vojvodini želim bolju sreću u budućnosti i da se što pre oporavi od problema. Jer, kvalitetna Vojvodina potrebna je za srpsku košarku – istakao je Vujoševič.

On se osvrnuo i na lepe reči koje su stigle od ljubimca ‘Grobara’ Žofri Lovernja, koji je večeras i zvanično postao NBA igrač, i to Denver Nagetsa.

– Ne znam koliko ste razumeli Borisa Daloa, on ima dobar fond reči, ali malo greši u vremenima. On je preneo pozdrave Vestermana i Lovernja koji su upućeni ‘Grobarima’. Naravno, sve to znači puno za nas. To su momci koji su dobro vaspitani, sportski i građanski, dolaze iz jedne civilizovane sredine, a u Partizanu su našli svoju drugu familiju. Njihova oproštajna pisma, za koja su neki mudraci mislili da su pisali u reklamne svrhe, nisu bila dovoljno provlačena kroz medije. Mi Lovernju želimo isto i što on želi Partizanu, naravno, sve najbolje – u svom stilu je rekao Duško Vujošević.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter