0
Evropske lige

NEKA NOVA BARSA: Raste lista potencijalnih želja

Objavljeno: 19.02.15 u 15:19

Kao što to obično biva u najvećim španskim klubovima, Barseloni i Real Madridu, u godini predsedničkih izbora lista potencijalnih pojačanja broji svakim danom sve više zvučnih imena.

Katalonski mediji prenose danas da čelnici kluba uveliko sastavljaju listu potencijalnih pojačanja koja su želja sadašnjeg predsednika Bartomeua.

Na listi se nalazi nekoliko velikih imena – Marko Rojs, Pol Pogba, Huan Mata, Marko Verati, Danilo i Lars Bender.  

Podsetimo, izbori su zakazani za jun mesec, ali pojačanje će moći da zaigraju za Barsu tek u 2016. godini, do kada će moći da igraju na pozajmicama u drugim klubovima.

Marko Rojs (25) je odavno na listi želja Katalonaca, a nakon što je nedavno produžio ugovor sa klubom, to je olakšalo Barseloni put do Nemca. Naime, to znači da ovog leta niko neće moći da ga dovede bez obeštećenja.

Pol Pogba (21) je takođe velika želja, a novi direktor kluba Ariedo Braida već je pričao sa igračevim agentom Minom Rajolom. Problem je visina obeštećenja koja iznosi između 60 i 80 miliona evra, a u trci su još i Čelsi i Siti.

Pol Pogba

Huan Mata (26) može da igra na nekoliko pozicija i po ukusu je trenera Luisa Enrikea. Ipak, ne treba zaboraviti da je Junajted pre samo godinu dana platio 45 miliona evra za njegov transfer.

Danilo (23) – desni bek Porta uveliko se spominje kao prirodni naslednik Danija Alveša. Najveći problem za njegov transfer mogao bi da bude Real Madrid koji takođe želi da ga angažuje. Njegov ugovor ističe leta 2016. godine.

Lars Bender (25) ili kako ga zovu – “nemački Maskerano“ – može da pokrije nekoliko pozicija u defanzivi. Visok je 1,83, tehnički odličan, i mogao bi da pomogne Barseloni na više pozicija.

Marko Verati (22) – Italijan je po ukusu novog direktora Braide, koji smatra da bi omaleni vezista bio prava zamena za vremešnog Ćavija. Pruža blistave partije u Parizu, ali teško da bi ga PSŽ pustio za sumu manju od 40 miliona evra.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter