0
Košarka

KUP RADIVOJA KORAĆA: Partizan lagano do polufinala, tamo čeka Zvezdu

Objavljeno: 19.02.15 u 22:37

Beogradski Partizan drugi je polufinalista Kupa Radivoja Koraća pošto je u četvrtfinalnom duelu savladao novosadsku Vojvodinu sa 81:54 (17:11, 16:6, 32:19, 16:18) u niškom Čairu u kojem se okupilo oko 4.500 gledalaca.

Nakon početnog vođstva crno-belih od 7:0 „lale“ su uspele da priđu na dva poena zaostatka što im je ujedno bio i najmanji deficit na ovom meču ukoliko izuzmemo početne promene. Nakon toga ovaj meč je bio jednosmerna ulica – do kraja prve deonice Partizan je došao do šest poena viška, a granitnom odbranom do poluvremena i do +16 (33:17).

Kada je u trećoj deonici proradila i dalekometna paljba koju je predvodio kapiten Dragan Milosavljević bilo je jasno da Novosađanima nema povratka odnosno da će Partizan u oplufinale. Trener Duško Vujošević iskoristio je priliku da u poslednjoj deonici odmori nosioce igre, a priliku su dobili svi igrači koji su bili u protokolu, čak i Andrejja Milutinović koji u poslednje vreme igra veoma retko.

Najefikasniji je bio Pavlović sa 14 poena, a pored njega dvocifreni su još bili Milosavljević sa 11 odnosno Božo Đumić sa 10 poena i šest skokova. Na drugoj strani Šešlija je sa devet poena bio efikasniji od ostalih, a po osam su ubacili Jovišić, Novak i Popović.

Partizan će u polufinalu u subotu od 21 sat igrati protiv boljeg iz četvrtfinalnog duela u kojem se u petak u istom terminu sastaju Crvena zvezda i domaći Konstantin.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter