0
Evropske lige

ZOV MILIONA: Kinezi ‘polivaju’ Radovića sa 6 ‘milki’

Objavljeno: 18.02.15 u 09:24

Najbolji fudbaler poljske Legije iz Varšave, Miroslav Radović, mogao bi uskoro da zavši u Kini i to u timu Radomira Antića, Habeji Čajna Fočuna.

Naime, kako prenose poljski mediji, čelnici ambicioznog drugoligaša spremili su da isplate neverovatnih šest miliona evra Radoviću i to samo za platu od jedne sezone!

Naravno, jasno je da ukoliko čelnici Habeji Čajna Forčuna ponude ovakvu astronomsku platu nesuđenom srpskom reprezentativcu, uprava Legije neće imati finasijskih moći da ga zadrži u klubu.

Transfer Radovića u ekipu Habejija dogodio bi se na insistiranje bivšeg selektora Srbije i nekadašnejg šefa struke Atletika iz Madrida i Barselone, Radomira Antića, koji je već u svoju ekipu za sumu od 600.000 evra angažovao Nenada Milijaša kome je dodeljena plata od 1,2 miliona evra.

Srpski 31-godišnji internacionalac je stigao u Poljsku još 2006. godine iz Partizana za 650 hiljada evra, a u narednih osam sezona postao je legenda kluba i najbolji strelac od stranaca u istoriji Legije. Odigrao je blizu 250 mečeva i postigao 63 gola.

– Pratimo šta se događa sa ponudom za Radovića, ali se ne zamaramo previše, jer je pred nama važan duel u Ligi Evrope  – naveo je trener Legije.

Na ruku šefu struke vašavskog tima ne ide činjenica da uprava mora da prihvati svaku ponudu od 500.000 evra, zbog klauzole iz ugovora. Ova suma za ultra-bogate Kineze predstavlja „mačiji kašalj“.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter