15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OVAKO VOLE GROBARI: Zahvalnost do neba, ponos, privilegija…

Objavljeno: 18.02.15 u 19:33

Došao je kada je bilo najteže, srećan što može da ispuni želju i sebi i drugima, da pomogne Partizanu i igra iz ljubavi. Milan Mačvan je jedan od najsvetlijih tačaka Partizana ove sezone, uz Aleksandra Pavlovića i Milenka Tepića…

Ovoga puta nećemo o njegovim igračkim i ljudskim kvalitetima, već ćemo se pozabaviti komentarima koje Mačvan dobija na svom zvaničnom sajtu.

Ovo su neke od poruka navijača i fanova pristigle u poslednjih mesec i po dana, uz standardne molbe za dres i čestitke praznika…

– Milane ti si pre svega gospodin i na terenu i van njega, hvala ti sto si tu za nas i sto svim srcem igras za Partizan!!!

– Milane hvala za sve sto činis za Partizan i veoma si ,,pametan” i dobar igrač. Ako bih mogao da dobijem neki dres bio bih prezadovoljan. Pozrav i sve najbolje!

– MILANE JUNAČINO, POKAZAO SI KAKO SE VOLI PARTIZAN I POŠTUJU NAVIJAČI !!!

– Majstore, Ti i Saša ste svetlo na kraju tunela. Uopšte ne sumnjam u ovu sezonu kad ste Vi tu!

– Ostani gospodin. Kao i uvek što si bio. POZDRAV, legendo naša! Mnogo značiš Partizanu i Srbiji. Hvala ti, majstore!

– Veliki pozdrav za gospodina Mačvana, hvala za privilegiju da gledamo kako se igra srcem za naš KKP.

– Hvala Milane ljudino za sve sto si do sada dao našem Partizanu, vole te tvoji vjerni Grobari. Veliki pozdrav iz Republike Srpske.

– Majstore,hvala ti sto si se vratio u naš Partizan i pokazao koliki si gospodin. Puno zdravlja i sreće…

– Milane, neizmjerno Vam hvala što ste došli u Partizan.

– Tvoj sam ogromni fan,  imam izljepljenu sobu tvojim posterima iako imam 20 godina i mnogo bi mi znacilo kada bih dobio neki tvoj dres ili neku drugu sitnicu .

– Macvane DOLAZIM U PIONIR SAD U SUBOTU JEDVA CEKAM DA GRMIM. POZDRAV IZ NOVOG PAZARA.Voleo bi da se slikam sa tobom

– MACVAN MILAN GROBAR SILAN!

– Legenda jednom i zauvek!

– Imenjače, rečima ne moze da se opiše koliko te cenim, postujem i volim! Svi smo mi ljudi, retko ko je Milan Mačvan!

– Uvek sam mislio da ću ako dobijem priliku da kažem nešto jednom od idola da se raspisem ili raspričam ali ne ide…

– Veliki grobar Milan Mačvan!!

-Kralju !!!

– Moj si idol.

– Maki legendo , veliki coveče ti si primer svima i kao košarkaš i kao čovek…. sve najbolje majstore, Bog ce znati da te nagradi sve sto si uradio do sada <3

– Ti i Sasa Pavlović ste najviše legende Prtizana!!!

– Mačvane legendo ooooooooooo

– Mačvane ljudino. Vole te tvoji Grobari

– Za razliku od ostalih što te mole za dres, ja hoću da ti se zahvalim do neba, tebi, i Pavloviću, kao i Pekoviću, ljudine! ŽIV BIO, GOSPODINE

– Legendo, hvala ti za ovakvu demonstraciju ljubavi prema klubu!

– Mačvan ljudina, moze jedan dres u Kragujevac. Voleo bih kada bi ja dobio dres velika je cast imati dre takvog igraca, ali pre svega takvog coveka!!!!!!

– Hvala ti sto si se vratio u Partizan, da pomognes u najtezim trenutcima, jer tvoja ljubav prema klubu je ogromna…Vole te tvoji Grobari.

– MAČVANE VOLI TE REPUBLIKA SRPSKA!

– Mačvane ostani u Partizanu i naredne sezone

– Kao što dobro i sam znas, Partizan je emocija i Grobari ti nikad nece zaboraviti trud koji ulažes i ljubav sa kojom nosis crno-beli dres.HVALA TI!

– Legendo naša! Svaka čast što se boriš toliko za Partizan! Hvala ti! Grobari sve dobro pamte!

– …Hvala za sve … što si uradio i što ćes uraditi ..za Partizan..,,,,,.kao čovek …i osoba..nema takvih mnogo..među košarkašima…….ti i Pavlović….

– Gospodine Mačvan, samo da izrazim zahvalnost što mogu da gledam toliku ljudsku veličinu u svom klubu, ali ni igrački ništa manje. Idemo u nove pobede!

– Ljudino, majstore, genije, košarka je jednostavna kada je ti igraš, veliki si igrač, ali veći čovek, da si 30 kila lakši i 30 cm niži bio bi sjajan plejmejker…

Ovo su neki od komentara.

Tako Grobari vole… Privilegija je probuditi, zaslužiti i osetiti takvu ljubav. Mnogo je igrača prošlo, nije svako ovo doživeo.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

15 Komentara

  1. Sa cime se ponosite limrnke? Cije pare trosite? Kad ste toliki Srbi i kunete se u srbstvo zasto ste uzeli pare koje su namenjene za obnovu crkava,manastira,kuca,skola,od usta dece i napacenog naroda na Kosovu i Metohiji!!! Jel to treba da bude uzor deci? Sta cete reci za godinu dve kad doticni bude u zatvoru? Da niste znali? Da imalo morala imate sad biste se ogradili od njega i vratili izvornu zvezdu u svoje ruke…

    0
    0
    Odgovori
  2. Grobari ludaci..!!! Ludake i heroje nije strah ni od zivota, a ni smrti.Podjednako su ravnodusni prema opasnosti,i uvek nastavljaju svojim putem i „umiru“ po svojoj volji !..xxaxxaa..Partizan-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Највећи бренд на Балкану како ти кажеш одавно не постоји … ако ти сматраш ФАБРИКУ МЕТАЛНИХ ПРОИЗВОДА за највећи бренд на Балкану, онда ти препоручујем лекара 🙂 … ви можда нисте никад испали, али сте исто тако заборавили кад сте били шампиони задњи пут 😉

    0
    0
    Odgovori
    • Ako te sećanje vara, da ti ja malo pojasnim. Naime Fmp ili fabrika metalnih proizvoda je ekipa koja vas je prskalica po fazi u kupu prošle godine, a ekipa o kojoj on priča je Crvena Zvezda, učesnik (jedini iz bivše Juče) Top 16 faze Evrolige, klub koji je osnovan (naravno od strane Srba, pa neće valjda hrvata kao neki) 1945 god. Imaš sve na sajtu Evrolige, e sad sto vi bojkotujete to takmičenje to jesen nešto drugo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter