0
Domaći fudbal

NE KRIJE RADOST: Slovenac oduševljen Partizanom, jedva čeka da čuje Grobare

Objavljeno: 18.02.15 u 08:22

Ekipa Partizana je u finišu prelaznog roka doživela dramatične promene pošto je iz kluba otišao tandem najboljih strelaca u Jelen Superligi – Danko Lazović – Petar Škuletić.

Međutim, četa Marka Nikolića dobila je i par kvalitetnih pojačanja. Pre svih u vidu slovenačog reprezentativca Gregora Balažica. Ovaj momak ne krije zadovoljstvo zbog činjenice da je obukao crno-beli dres.

– Sve je bilo lakše kad sam od Branka dobio odlične informacije o Partizanu. Uz sve što sam ranije znao, da je stigao poziv od velikog kluba i da me u Beogradu čeka sjajna šansa, prelomio sam i rekao sebi „idem u Beograd”. Verujem da sam napravio potez, garant velikog povratka na evropsku scenu –  priseća se dolaska Gregor Balažic.

Slovenački reprezentativac do sada je u karijeri mogao da vidi Grobare na delu samo na „Jutjubu“. On ne krije da jedva čeka da čuje huk sa tribina:

– Radujem se susretu sa navijačima Partizana. Gledao sam košarkaški meč sa Real Madridom, takva atmosfera nigde se ne sreće. A tek kad dođe večiti derbi… – zadovoljno ističe Balažic, prenosi Sportski žurnal.

 

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter