5
Košarka

FOTO; STARSORT

HIT FOTO: Taverna, Valjevo i decembar asociraju na ‘druženje’?

Objavljeno: 18.02.15 u 16:28

Danima traje saga o Đorđu Gagiću, Partizanu, Zvezdi… I na danšnjoj konferenciji za novinare ponovo se govorilo o odlasku centra Đorđa Gagića iz redova crno-belih, a Vujošević je optužio Nebojšu Čovića da je „vrbovao“ bivšeg centra Partizana.

Vujošević je rekao da Gagićev potez nije moralan, kao i to da mu jeNebojša Čović „dva dana pre nego što je otišao u Tursku“, u taverni u Valjevu nudio 15 hiljada evra mesečno da pređe u Zvezdu.

A bilo je kontakta i u decembu… Malo pustite mašti na volju i onda se na društvenoj mreži Tviter pojavi ova fotografija.

taverna

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Pa klinac u vrticu bi provalio da je ova fotka montaza, a iako je nudio to je cisto hteo da opipa pjls grobarima, isto kao sto su napravili sprdnju sa maricem

    0
    0
    Odgovori
  2. Kao prvo,Dule nije OPTUŽIO ,kako se navodi u tekstu Čovića da je nudio 15.000 evra Gagiću.
    Postoji snimak konferencije za štampu na kojoj Vujošević govori o tome.
    Samo je izneo svoje tvrdnje,apropo onoga što je pričao Čović da nije imao kontakata i prebacio loptu na Tomaševića i Vujanića koje je Partizan „oteo“ Zvezdi.O tome je pričao Čović,a Dule izneo tvrdnje da čak zna i gde je nuđeno Gagiću i koliko…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter