5
AdmiralBet ABA Liga

RIMČEVA TAKTIKA: Dalo je u igri, igramo 5 na 4! (VIDEO)

Objavljeno: 17.02.15 u 14:25

Partizan je deklasirao Cibonu u prošlom kolu ABA lige. Uprkos rezultatu, trener Cibosa Slavko Rimac pokušavao je da trgne svoje izabranike, a posebno je zanimljiv bio jedan od tajm-auta.

Rimac je tom prilikom (oko 26. minuta na snimku) govorio o plejmejkeru Dalou i otkrio šta misli o njegovom kvalitetu:

– Znači nećemo izlaziti na njega (Daloa), igramo praktično 5 na 4… – objašnjavao je Rimac igračima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

5 Komentara

  1. Zaista sramota da se neko ovako ponasa. Nije lijepo kako god okrenes. Imao on kvaliteta nemo, nije ljudski da se vrijedja bilo ko. Ali, ja ipak mislim da ce za nekih 3 godine i od njega Dule napraviti velikog igraca…

    0
    0
    Odgovori
  2. Nije u redu nacin na koji je to rekao, ali taktika ima smisla, u trenutku kada su pored Daloa na terenu Pavlovic, Milosavljevic, Muric i Macvan, znaci sve igraci koje moraju da udvajaju pod kosem, koji su bolji 1 na 1 od svojih cuvara i koji mogu lagano da pogode za tri. Pri tome vec gube preko 10 razlike, znaci jedino resenje je da rizikuju, puste Daloa na trojke i skupe u reketu da mu na dozvole ulaz, usput su svi mobilisani za udvajanje na ostalim igracima kkp. Ali je i dalje ruzan nacin na koji je Rimac rekao jer nisu ni igrali 5 na 4, vec samo pustali sut Dalou.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter